Babagan Kita

Yantai Xinyang Electronics Co., Ltd. didegaké ing taun 2002, kalebu judhul perusahaan teknologi tinggi nasional. Kita duwe bengkel ing zhenhua distrik yantai fushan lan ing dalan xiangang, distrik yantai etdz, duwe staf luwih saka 300 wong. Produksi utama yaiku: produk jam tangan lan seri jam motor, magnet tenun, seri modul jacquard elektronik, jarum kanggo mesin rajutan komputerisasi mesin rajutan lan mesin rajutan cirlular, motor instrumen otomotif.

  • 2017

Kauntungan Kita

OUR ADVANTAGE
OUR ADVANTAGE
OUR ADVANTAGE
OUR ADVANTAGE

Warta

img

Produk Paling Anyar