Babagan Kita

2121png
about_logo

Wilayah industri anyar ana ing Yantai ETDZ

Yantai Xinyang Electronics Co., Ltd. didegaké ing taun 2002, kalebu judhul perusahaan teknologi tinggi nasional. Kita duwe bengkel ing zhenhua distrik yantai fushan lan ing dalan xiangang, distrik yantai etdz, duwe staf luwih saka 300 wong. Produksi utama yaiku: jam tangan lan produk seri motor jam, magnet tenun, seri modul jacquard elektronik, jarum kanggo komputerisasi mesin rajutan flatting lan mesin rajutan cirlular, motor instrumen otomotif.

1

Gambar Pameran

zhan (1)
zhan (2)
zhan (3)

Perusahaan Kami Nduwe Profesional Berkualitas Tinggi sing Nglibatake Industri Sajrone Telung puluh Taun, lan Kita Wis Ngumpulake Pengalaman Kaya ing Stamping Precision, Pangolahan Bahan Magnetik sing lembut lan Proses Coil Precision. Kita Bisa Nggawe Bidang Pengembangan, Produksi, Pamrosesan Smart Motor, koil, magnet, Stamping Parts Kanggo Watch, Tekstil, Komunikasi, mobil. lsp. Fields.

Perusahaan Kami Ngimpor Piranti Produksi Modern lan Mesin Tes Modern Saka Switherland lan Jepang, lan bubar Pirang-pirang Tahun Kita Nandur Modhal Dhuwit Kanggo Nganyarke Peralatan Otomatis. Kanggo Ditampa Keuntungan Kompetitif Produksi ing Pasar.

Perusahaan Kita Maksa "Menehi Kepuasan Pelanggan Minangka Pursu sing Abadi", Kanggo Paling Kasedhiya Kanggo Nyedhiyakake Produksi lan Layanan Kelas Pertama.

Perusahaan Kita Dumunung Kutha Segara Apik ---- Yantai, Telung puluh Menit Jarak Saka Bandara Internasional Penglai, Sugeng Rawuh Pelanggan Anyar lan Lawas Kanggo Kunjungi Perusahaan Kita Kanggo Koperasi Kita.

Pakurmatan

1. Sertifikat sertifikasi sistem manajemen mutu

2. Sertifikat paten

3. Sertifikat dhuwur

4. Registrasi merek dagang

5. Spesialis, khusus khusus, perusahaan gazelle, lsp. 

download

Sertifikat sertifikasi sistem manajemen mutu

download

Sertifikasi Beijing Airlines

Path Pembangunan

2002 taun :Nggawe Pabrik Elektronik Yantai Xinyang

Taun 2003 :Koil jam tangan kuarsa OEM

2004 taun :Sukses ngasilake magnet jacquard elektronik

2005 taun :Éling kapasitas pamrograman pesawat saka jam tangan kuarsa

2006 taun :Ndhaptar resmi Yantai Xinyang Electronics Co., Ltd.

2008 taun :Ngembangake mesin berliku kanthi otomatis

2009 taun :Wiwit ngasilake modul jacquard elektronik lan didol menyang pasar demostik kanthi sukses

2011 taun :Komprehensif ngenalake peralatan kanthi otomatis

2012 taun :Langkah menyang lapangan instrumen mobil

2014 taun :Resmi lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001

2015 taun :Perusahaan pindah pabrik anyar

2016 taun :Sukses ngasilake motor jam tangan sing cerdas need jarum tenun tekstil

2017 taun :Didol modul jacquard elektronik menyang pasar luar negeri

2018 taun :Menangkan perusahaan teknologi tinggi nasional

2019 taun :Produk modul generasi kaping loro ing pasar

Taun 2020 :Taman industri anyar resmi digunakake

2021 taun :Produk modul generasi kaping telu ing pasar

Lingkungan Produksi

z

Otomatisasi

(Lokakarya kanthi otomatis)

r

Nduwurke tumpukan

(Workshop Winding Coil)

s

Cetakan Injeksi

(Lokakarya Injeksi)

zhu

Komponen

(Lokakarya Majelis Modul)

Kontrol Kualitas

Nikon projector

Proyektor Nikon

Coercivity tester

Tes tester

Sclerometer

Sclerometer

Metallographic measurement system

Sistem pangukuran metalografi

Low temperature humidity chamber

Kamar asor suhu sithik

Nikon measuring instrument

Alat ukur Nikon

Salt spraying tester

Penguji penyemprotan uyah

Budaya Perusahaan

Nindakake Bagian Elektromagnetisme Presisi Paling Apik Kanthi Metik

Terus Apik lan Gawe Merek Terkenal Ing Industri