J88.87A

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

01

—— Spesifikasi

Kahanan: Anyar

Industri sing ditrapake: Tekstil

Sawise Layanan Garansi:

Dhukungan online: Lokasi Layanan Lokal:

Lokasi Showroom: Ora Ana

Video-inspeksi metu: Disedhiyakake

Laporan Tes Mesin: Ora Sumadhiya

Papan Asal: Qingdao, China

Jeneng merek: XY

Gunakake: Mesin Nyulam

Jinis: Jarum Nyulam

Tuladha: kanthi bebas

Bahan:

Baja berkualitas tinggi

Paket: Kothak Plastik

Jumlah (Potongan) 1 - 100000 > 100000
Est. Wektu (dina) 7 Kanggo dirembug

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita