Rapat wiwit, Ringkesan moral tim & DIY barbecue ing pertengahan 2019

Ing tanggal 6 Juli 2019, spanduk ing plataran Yantai Xinyang Electronics Co., Ltd. padha dhuwur, musik meriah diubengi, slogan siji-sijine, lan "Pertemuan Sepak Akhir Tahun Baru Elektronik Xinyang 2019" spanduk, pita lan balon dhuwur ing ruang konferensi gedung kantor. Sandhangan kasebut khusus kanggo meriah, lan masarakat Xinyang miwiti seri kegiatan ringkesan pertengahan taun. Jam 13:30, rapat manajemen resmi diwiwiti kanthi pandhuan "Song of Xinyang". Saben kepala departemen lan pengawas bengkel masing-masing nyimpulake karya kasebut ing paruh pertama taun lan nganalisa masalah departemen kasebut dhewe. Fokus kerja semester kapindho 2019 direncanakake. Manajer Umum Jiang Shiliang ngrungokake Sawise kabeh laporan kerjane staf rampung, saben departemen diwenehi komentar serius, lan pengaturan kerja kanggo paruh kapindho taun digunakake adhedhasar kahanan pasar saiki. Lokakarya, bagean peralatan, lokakarya majelis, departemen produksi, lan departemen kontrol kualitas uga dipuji. Pelaksanaan rencana kerja unit kasebut wis negesake kanthi lengkap, lan kita matur nuwun banget amarga dedikasi kanggo nggayuh target Xinyang. Ing karya saben dinane, ana akeh ruang kanggo perbaikan proses manajemen lan asil kerja. Kita kudu nggunakake kaluwihan dhewe lan kekuwatan tim kanggo lelayaran menyang Xinyang kanggo mujudake impen Xinyang sing umure wis abad. Wong Xinyang kudu nglirwakake kahanan kerja sing kepenak, nggabungake pangowahan lingkungan pasar, nggawe gaya kerja serigala, lan kanthi aktif ngembangake produk anyar kanthi dhasar njamin kualitas produk asli, lan kanthi wani metu njupuk pasar sing dominan nuduhake Sawise pidato umum, kabeh manajer bebarengan sumpah manawa kita kudu nggunakake tumindak kanggo mengaruhi wong-wong sing ana ing sekitar kita, nggawe conto, nantang awake dhewe, terus sinau, pengaruh marang wong liya, aja ngapusi, tetep adoh saka sing bener lan sing salah, aja nganti lali, ngupayakake kanggo pisanan, lan dadi wong Xinyang sing mumpuni. Ngupaya kualitas, terus ningkatake, terus inovasi, mbukak pasar, lan mesthi nyukupi kebutuhan pelanggan. Minangka wong Xinyang, kita kudu ngerti ide bisnis Pak Jiang lan nuruti perkembangane Xinyang. Xinyang ora mung nyedhiyakake platform kanggo golek dhuwit, nanging uga mulang babagan sejatine urip. Kita matur nuwun banget marang platform Xinyang lan matur nuwun amarga kerja keras sampeyan.

Jam 16:30, tim ing senyawa cabang rapi lan tertib. Srengenge sing panas nalika musim panas kudune nggawe panggang bumi, nanging semangat, semangat lan semangat masarakat Xinyang wis diganti karo awan biru kanggo nutupi srengenge, lan angin sepoi-sepoi alon-alon nambah tampilan moral tim. Kanthi hawa sing kepenak, saiki tampilan moral kita nggambarake swasana perusahaan sing apik banget saka kulawarga, sekolah, lan militer tim Xinyang. Tim kita kudu fokus ing dhasar sing kuat kanggo Xinyang sing umur setaun. Muga-muga kita bakal tetep manunggal lan gaya tumindak sing bisa ditampilake saiki ing karya saben dinane. Kecepatan seragam nuduhake kesatuan pengetahuan lan tumindak masarakat Xinyang. Pungkasane, asil uga ditampilake kanggo kabeh wong sing nampilake tampilan sing apik. We Xinyang Produk produksi bengkel lini produksi terminal, lokakarya komponen, lokakarya jarum, lan departemen kualitas inspektur kualitas menang telung ndhuwur. Komponen lan lokakarya nduwurke tumpukan wis entuk asil sing apik ing produksi saben dina. Nggawe jarum uga kerja keras dadi bintang sing lagi munggah Kanggo nggayuh panen kualitas lan penjualan kaping pindho, Departemen Kualitas ngontrol kualitas supaya produk Xinyang bisa terus apik. Siji menit ing panggung lan sepuluh taun kerja. Sawise kerja serius, dheweke aktif nindakake tugas kanthi apik sajrone nggawe tim, mula dheweke entuk asil sing apik banget. Kita kudu sinau saka tim sing apik banget, lan ing wektu sing padha, nyingkirake kebiasaan ala ing saben dinane lan muter kanthi nyata. Tujuan bisnis.

Klimaks kegiatan kasebut diwiwiti ing barbekyu sing urip lan nyenengake. Geni areng murub iku padha karo kekarepan asli kita kanggo ngupayakake impen lan kinerja bisnis Xinyang sing maju. Rahayu Xinyang. Kulawargane Xinyang gabung kanthi mikir lan langkah demi langkah. Ing karya mbesuk, kita kudu nggunakake kaluwihan dhewe supaya bisa ngupayakake impen Xinyang sing umure wis abad suwene lan nggayuh target bisnis 2019.


Wektu kiriman: Jul-07-2019