Festival Dewi Yantai Xinyang Elektronika 2019 lan Konferensi Ringkesan lan Pujian

download

Tanggal 8 Maret 2019, Dina Dewi,

ing dina kapindho ing wulan lunar kapindho, naga nuli diangkat.

Ing Dina Naga lan Phoenix sing umure wis berabad-abad iki, kabeh karyawan Yantai Xinyang Electronics Co., Ltd. miwiti perayaan dhewe: Festival Dewi Xinyang Elektronika 2019 lan Konferensi Ringkesan lan Komendhisi Tahunan 2018!

Ing wektu sing padha ngrayakake rong festival kasebut lan anget musim semi, Hotel Yantai Longjingchun ngetokake angin musim semi, kebanggaan, karyawan Xinyang lan tamu saka saindenging jagad. Ing panggung, layar LED gedhe lagi rame lan nuduhake tema konferensi: Gabung tangan kanggo ngimpi lan nggawe kamulyan sing luwih gedhe!

11:38 Kanthi pungkasan mundur, host dadi debut ing wirama "Xinyang Welcome You" sing apik, lan konferensi diwiwiti!

Pak Jiang Shiliang menehi pidato

Yantai Xinyang Electronics Co., Ltd. mesthi ngetrapake nilai inti kejujuran, fokus, rasa syukur lan inovasi wiwit didegake, lan njaga semangat integritas, dedikasi, lan ngupayakake keunggulan ing perusahaan, lan terus ngembangake pasar kanggo nggawe nilai kanggo pelanggan!
Nalika nyawang taun 2018, tim Xinyang terus berkembang lan tim nggawe bangunan dadi luwih sampurna. Ing pimpinan kader model lan karyawan, Xinyang terus maju semangat kerajinan, maju, lan ngupayakake kesempurnaan. Sukses mbukak pasar asing lan entuk nilai output luwih saka 100 yuta, lan karyawan seneng. Impen nggawe posisi utama ing industri!

Penghargaan karyawan pinunjul 2018

2018 Penghargaan Kader Banget

Hadiah kaping telu Penghargaan Inovasi Manajer Umum 2018

Hadiah kaping pisanan lan nomer loro Penghargaan Inovasi Manajer Umum 2018

Pak Jiang nuduhake roti panggang

Ngrayakake ulang taun 70th saka ibu ing taun 2019, karyawan Xinyang bakal nggunakake semangat perusahaan kejujuran, pengabdian lan keunggulan kanggo ngrampungake target bisnis 180 yuta, hadiah kanggo tanah besar, lan nggawe kecemerlangan anyar! Kita ngucapke matur nuwun banget amarga urip ing jaman sing apik iki, lan kita matur nuwun amarga duwe platform Xinyang! Nyilem laut sing jembar, langit manuk bisa mabur. Sing diwenehake Xinyang Electronics kanggo karyawan ora mung jaminan materi, nanging uga interpretasi jagad spiritual sing sampurna.

Bengkel bengkel nari mlebu ing jaman anyar

bengkel perawatan panas paduan suara-saben paddles lan drive prau gedhe

Telu setengah ukara digawa dening para kader veteran Xinyang Electronics — Xinyang Brilian

Tari sing digawa tim enom ing lokakarya injeksi — sinaoni nangis

Departemen Personel Administrasi Solo — Kewarganegaraan Youai

Sketsa kostum-bengkel bengkel bengkel bengkel

Departemen Kontrol Kualitas Solo — Unta Gurun

Tari Lokakarya Komponen — Tari India

Paduan Swara Lokakarya Elektromagnet — 365 berkah

Manajer Kantor-Douyin Sate Tari

Sketsa lokakarya komponen-dewi lan pria wadon

Departemen Kontrol Kualitas Nyanyi lan Tari-Aku lan Tanah Pendhaftaran

Pak Jiang Solo Solo — Miwiti

Tari bengkel otomatis - wiwitan sing apik

Tarian Warehouse-Kaki Ireng lan Putih

Tari Lokakarya Jarum — Miwiti Seneng

Tari Lokakarya Elektromagnet — Kabeh wong seneng

Rapat taunan wis rampung, tuan rumah njupuk foto klompok karo Pak Jiang

Foto klompok karo tamu

Foto klompok karo tamu

Matur suwun kabeh tamu lan kulawarga Xinyang. Ayo padha terus bungah lan nulis kamulyan ing Xinyang. Taun anyar wis diwiwiti. Perjalanan anyar, berkah anyar lan pangarepan anyar. Kita kebanggaan lan tanggung jawab ing Xinyang. , Gawe kekarepan kanggo salam sesuk sing luwih apik! Katresnan ana ing Xinyang lan angel ditinggalake. Bareng, kita ngarep-arep bisa rapat maneh ing taun 2020! Bless Xinyang mesthi brilian!


Wektu kiriman: Mar-08-2019