Vosa-Spesifik.89.75-64T0016

Katrangan singkat:

Kita njupuk kauntungan saka stamping presisi lan keunggulan manufaktur presisi kanggo ngembangake jarum jarum saiki wis digawe jarum kanggo stoll merek impor, rajutan datar komputerisasi demostik lan mesin rajutan bunder


Detail Produk

Tag Produk

Perusahaan Kami Nduwe Profesional Berkualitas Tinggi sing Nglibatake Industri Sajrone Telung puluh Taun, lan Kita Wis Ngumpulake Pengalaman Kaya ing Stamping Precision, Pangolahan Bahan Magnetik sing lembut lan Proses Coil Precision. Kita Bisa Nggawe Bidang Ngembangake, ngasilake, ngolah Smart Motor, koil, magnet, Stamping Parts Kanggo Watch, tekstil, Komunikasi, Car.etc Fields.

01

—— Rincian Cepet

Kahanan: Anyar

Industri sing ditrapake: Tekstil

Layanan Garansi Sawise: Dhukungan online

Lokasi Layanan Lokal: Ora Ana

Lokasi Showroom: Ora Ana

Video-inspeksi metu: Disedhiyakake

Laporan Tes Mesin: Ora Sumadhiya

Jinis Pemasaran: Produk Biasa

Papan Asal: Shandong, China

Jeneng Merek: XINYANG

Gunakake: Mesin Nyulam

Ketik: Vosa-spec 89.75-64T0016

Jarum Nyulam

Tuladha: kanthi bebas

Bahan: Baja berkualitas tinggi

Paket: Kothak Plastik

Jumlah (Potongan)

1 - 100000 > 100000
Est. Wektu (dina)

7

Kanggo dirembug

02

—— Kemampuan Pasokan

Kemampuan Suplai: 1000000 Potongan / potongan saben Minggu

03

—— Kemasan & Pangiriman

Rincian Kemasan

 1

Pelabuhan Qingdao

Tuladha Gambar:

Wektu Utama:

Jumlah (Potongan) 1 - 100000 > 100000
Est. Wektu (dina) 7 Kanggo dirembug

04

—— Katrangan produksi

Merek Xinyang
Model Vosa-spek 89.75-64T0016
Guage 12G
Jinis Jarum nyulam
Materi Baja berkualitas tinggi 

05

—— Kaluwihan

1) Kualitas tinggi

2) Layanan sing apik

06

—— Napa Pilih Kita?

1) Kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 24 jam.

2) Apa wae jumlah sing sampeyan njaluk, kita mesthi menehi kualitas paling apik.

3) Kita bisa

07

—— FAQ

Pengepakan

Kantong plastik transparan + kothak cilik putih + karton netral + palet

Kemasan khusus kasedhiya,

Pengiriman:

Port ekspor: Qingdao, China

Cara ngirim: liwat segara, liwat udhara, kanthi kurir

Wektu pangiriman 3 dina nganti 30 dina gumantung saka pesenan nyata.

Ketentuan Pembayaran

Kita nampa T / T, serikat barat, lsp.

Kebijakan Sampel

Kanggo katup reguler 10 pcs, conto gratis nglawan akun kurir utawa sampeyan bisa njupuk saka kita.

Kanggo item khusus, kita bakal ngrembug liwat email.

Kebijakan Bali:

Kita njamin sampeyan kabijakan 1 taun sawise dikirim. Yen ana masalah ing wektu iki, hubungi dhukungan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita